maanantai 16. syyskuuta 2013

Uskalsin viettää intiimin illan Kreivi Draculan kanssa.

Synttäripäiväni kunniaksi suuntasin nokkani kohti Turkua ja raahasin Hannan mukaani katsomaan paljon kehuttua varietee-showta, Cirque Draculaa varvintorille.

Esitys todellakin oli hintansa arvoinen, ja suosittelen ehdottomasti kaikille! Esitys oli alusta loppuun asti juuri sitä mitä halusin; sirkusta, huumoria, kauhua ja yllätyksiä! Show oli visuaalisesti uskomattoman kaunis, ja aivan sama mihin katseesi käänsit, näit puhdasta kauneutta.

Propseja siitä, että esitys todellakin rokkasi!
Tarkkakorvaisimmat huomasivat, että eräässä kohtauksessa, jossa pyydettiin apua, esiintyjät sitatoivat Beatlesin Help-kappaletta. Beatles-fanina innostuin entistä enemmän tästä! Myöskin esityksen musiikki näin yleisesti vaihteli lapsellisesta sipsutuksesta herkkään haitarisävelmään ja aina kunnon kitaratilutukseen.

Esityksen alku oli hieman sekavaa, mutta hetken päästä juoneen pääsi helposti mukaan.
Ainoa lievä miinus esityksessä oli se, että kolmea kieltä oli sekoitettu parin tunnin pläjäykseen. Laulut olivat ranskaksi ja puheet suomeksi ja englanniksi. Mutta tavallaan tuo tekee esityksestä mieleenpainuvan.
Esitys oli teltassa, joissa seinillä oli peilejä, mitkä tekivät jo muuten kauniista esityksestä vielä kauniimman. Tilaisuus oli erittäin intiimi, ja myönnän pariin kertaan säikähtäneeni tuleeko esiintyjät ryminällä yleisön päälle. Yleisö otettiin todella hyvin huomioon ja tuntui kuin olisimme olleet osana esitystä.

Peruslippu maksoi 46 e, mutta myynnissä oli myös lippuja, joilla oli lupa ruokailla pienellä lisähinnalla. Menu vaikutti todella maukkaalta, ja koko esityksen ajan oli lupa nauttia sekä juomaa että ruokaa ja baaritiski oli auki kokoajan. Esitys kesti hieman yli kaksi tuntia, ja puolivälissä oli vartin tauko.

Valokuvaus oli ehdottomasti kielletty esityksen aikana, joten jos kiinnostuit, suosittelen lämpimästi tarkastamaan esityksen!

CirqueDracula copy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti