sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Laatua kohtuuhintaan.

Dressmannin vanha logo.
Yleistä
Esittelen teille Pohjoismaiden suurimman miestenvaateketjun. Se on osa Varner Group-muotikonsernia.
Oslossa sijaitsee Dressmannin pääkonttori. Dressmannin liikkeitä löytyy Suomen lisäksi Norjasta, Ruotsista, Tanskasta, Latviasta, Islannista sekä Saksasta. Ketjulla on liki 400 myymälää.

Mitä ja kenelle?
Dressmann tarjoaa niin juhlavaatteita kuin vapaa-aikaankin sopivia vaatteita hyvin hinnoin. Kaupasta löytyy jokaiselle jotakin ikää tai kokoa katsomatta. Isommille miehille on suunnattu Dressmann XL-liike, jonka noudattaa Dressmannin kampanjoita. 

Historiaa
Liikkeen historia ulottuu aina 60-luvulle saakka. Tuolloin norjalainen Frank Varner halusi perustaa  ainoastaan miehille vaatteita myyvän liikkeen. Ensimmäisen liikkeen hän avasi Osloon vuonna 1962. Osloon avautui myös toinen liike vuonna -65. Dressmann varmistui liikkeen nimeksi vasta vuonna 1967.

Laajeneminen
Dressmann laajensi liikkeitään Eurooppaan rajusti 90-luvun loppupuolella. Latviaan liike avautui 1995, ja tämän ansiosta Dressmann-liikkeen määrä Latviassa nousi kolmeen. Islannista Dressmann-kauppoja löytyy neljä. Dressmann-konserni osti vuonna 1997 ruotsalaisen Hägenfelt-vaateliikeketjun ja alkoi toimia Ruotsissa. Saksaan liike rantautui vuonna 2001 ja Tanskaan 2003. Lahteen sekä Tampereelle tulivat ensimmäiset Dressmannin Suomen liikkeet. Nykyisin Suomessa on noin 70 liikettä.

Asiakkaat
Riippumatta siitä, että Dressmann on miehille suunnattu liike, siellä käy myös erittäin paljon naisia, jotka ostavat miehilleen lahjoja. Asiakaskunta rajoittuu lähinnä vanhempiin ihmisiin, vaikka toki joukkoon mahtuu muutamia nuorempiakin herroja. 

Dressmannin menestys perustuu edullisiin ja korkealaatuisiin tuotteisiin sekä ammattitaitoiseen asiakaspalveluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti